Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колеги всичко освен частите за двигателя и лявото здраво огледало ги подарявам !
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• пуснах тема в ПОДАРЯВА но да кажа и тук че май не я четете имам един шарнир (преден ляв)и задни накладки за подаряване (свещите вече ги обещах).някой беше писал че са проблемни шарнирите а при мен те бяха единственото което не съм сменял повече от веднъж,ако някой го е закъсал да свирка
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

• То и аз ще правя чистка в скоро време та и аз подарявам шарнири 2бр. нови с диаметър на конуса 13мм.Мисля, че стават само за 2.0 ТС преди 92г.
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          То и аз ще правя чистка в скоро време та и аз подарявам шарнири 2бр. нови с диаметър на конуса 13мм.Мисля, че стават само за 2.0 ТС преди 92г.
          Ако няма някой закъсал - може да се наложи да черпя бира за тях. Моите са от малките, въпреки че е 95...
          Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• колеги имам предни макферсони за продан от 3.0 в6 ако някои има интерес да свирка
            Алфа Ромео 33 със сърце от 145-1.7 16v ,33-1.7 16v Imola, 33-1.7 8v, ex33-1.8тд
            155 2.0 16v 150hp Super
            146 1.9 jtd fl

Comment

• Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
              Ако няма някой закъсал - може да се наложи да черпя бира за тях. Моите са от малките, въпреки че е 95...
              Странно, би трябвало да е с големите шарнири.Казвай, ако си на зор да се виждиме да ти ги дам.
              Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Боби, не съм на зор. Мисля след празниците да я почвам с ремонтите. Таман и да затопли, че да ти върви бирата с по-малко мезе

Comment

• И мойта е с такива шарнири и нещо ми тропа отпред ама още не съм гледал от какво може и да ми потрябват

Comment

• Уау вижте колко е запазена тази 164-ка :
                    http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...RT&tabNumber=2
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Перфектна е...

Comment

• Ами мятай се! Щом всичко й е сменено.
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Много са ми колите и не ми стиска да я взема, освен да пробвам да продам 164-ката или 155-цата и да взема тази. Отдавна мечтая за 3.0 V6 - 12 клапанов.
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• За BatVas не нам, ма аз бих я захапал тази синичката. Някой с опит в докарването на коли би ли споделил това-онова?

Comment

• за 7500евро S500 ше си взема е, ебатхи цената
                              Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• НЕ ве, 2300 е цената. 7500 е инвестирано в нея.
                                Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                                Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                                X